شرایط نگهداری کاکتوس اچینو
 
نور:
مقدار زیادی از نور خورشید را حفظ خواهد کرد این کاکتوس بیش از حد شاد معروف هست . اگر در اتاق نگهداری کنید حتی پشت شیشه باز هم مجبور هستید در طول تابستان گیاه رو بیرون ببرید البته به دور از افتاب داغ روز برای جلوگیری از آفتاب سوختگی.

آبیاری:
از بهار تا پاییز شبیه به بسیاری دیگر از گیاهان با آبیاری هنگامی که خاک خشک می شود. قبل و در طول زمستان به سختی آب نیاز دارد به خصوص در بیرون منزل . اب زیاد به ویژه هنگامی که درجه حرارت سرد می شود می تواند باعث خرابی گیاه شود .

خاک:
به خاک اچینو حساس نباشید با مخلوط خاک باغچه و ماسه و کمپوست ورمی و اضافه کردن شن یا سنگریزه های کوچک در پایین چند سانتی متر برای زهکشی بیشتر بهترین ترکیب رو درست کرده أید .

تعویض گلدان کاکتوس اچینو:
زمانی که آنها جوان هستند و در حال رشد بهترین زمان است و یک بار در سال کافیست و بهتره تا ۵ سالگی هر سال در بهار این کارو انجام بدید و از سن ۵/۶ سالگی به بعد هر ٢/٣ سال یکبار تعویض خاک و گلدان کفایت میکنه
کود: هر ۴ هفته از کود پتاسیم بالا مثل کود کامل ١٢/١٢/٣۶ و در طول تابستان بهترین زمان کوددهی برای این گیاه هست .

رطوبت:
رطوبت برای grusonii Echinocactus، که باعث می شود به طور متوسط ​​در محیط داخلی و خوب محیط زیست، رشد کند اصلا نگرانی ندارد . تنها نیاز اچینوها هوای تازه هست به همین دلیل اچینوها در باغچه و بیرون منزل بهتر رشد میکنند تا در اپارتمان . و اگر در اپارتمان نگهداری میکنید سعی کنید در هفته حداقل چند ساعت برای رشد بهتر در فضای باز قرار بدید تا با گرفتن اکسیژن بیشتر از هوا بهتر رشد کند .

بیماری های کاکتوس اچینو:
اچینوها کمتر از گیاهان دیگه بیمار می شوند ، تنها اب زیاد رطوبت زیاد و کمبود هوای تازه باعث خرابی گیاه می شود . برای اطمینان خاطر استفاده ۶ ماه یکدفعه از سم کاربندازیم باعث جلوگیری از بیماری احتمالی گیاه خواهد شد .







شرایط نگهداری کاکتوس مامیلاریا هانیانا
 
آبیاری مناسب:
آبیاری را با توجه به میزان درجه حرارت، شرایط زیستی و محیطی و متغیر است اما سعی کنید در طول ماه‌های زمستان آبیاری را کمتر کنید و در تابستان بعد از خشک شدن خاک اقدام به آبیاری مجدد کنید.


خاک:
به خاک قلیایی علاقه‌مند است اما می‌توان از ترکیب ماسه کمپوست و پرلیت نیز برای مامیلاریا استفاده کرد. البته خاک‌های آماده و مخصوص کاکتوس در بازار نیز برای این نمونه مناسب است. توجه داشته باشید حتماً خاک شرایط زهکشی مناسبی داشته باشد.


نور:
مامیلاریا در فضای باز رشد می‌کند اما می‌تواند در خانه نیز پرورش یابد. برای این کار روشن‌ترین نقطه خانه را انتخاب کنید. البته از تابش شدید نور خورشید به خصوص در فصل تابستان  جلوگیری کنید. پشت پنجره‌های جنوبی  بهترین مکان برای نگهداری این کاکتوس‌ها در فصل تابستان می‌باشد زیرا سطح تابش نور خورشید در این فصل بسیار بالاست و تابش مستقیم گیاه را دچار آفتاب سوختگی می‌کند. اما درجه هوای مطلوب برای مامیلاریا هانیانا بین ۱۵ تا ۳۵ درجه سانتی‌گراد می‌باشد اما در دمای ۴- درجه سانتی‌گراد هم دوام می‌آورند. سعی کنید گیاه را از سرمای زمستان دور نگه دارید.


کود دهی (تغذیه):
از کوددهی هنگام استراحت گیاه زمستان خودداری کنید در بهار و تابستان کودهای دارای پتاسیم بالا و نیتروژن کم و هر یک یا دو ماه یک‌بار به صورت محلول در آب استفاده کنید.


زمان گلدهی:
برای ترغیب  کاکتوس به گل دهی بهتر، اجازه دهید یک دوره سرما را به خوبی گذرانده، همچنین آبیاری را به حداقل برسانید. گلدهی در اواخر زمستان و اوایل بهار روی می‌دهد. سر هر ستون گل‌هایی به رنگ بنفش متمایل به صورتی ظاهر می‌شود که بسیار زیبا و چشم نواز است.







شرایط نگهداری کاکتوس هاورتیا
 
نور:
کاکتوس ها بر خلاف نظر عموم به نور نسبتا زیادی نیاز دارند تا رشد فشرده خود را داشته باشند در غیر این صورت رشد علفی خواهند داشت. بهترین مکان برای قرار دادن آنها نزدیک پنجره جنوبی با نور غیر مستقیم است. در صورت دریافت نور کم، رنگ برگها سبز ساده خواهد شد و نوار های برجسته ی سفید رنگ محو خواهند شد.  همچنین دریافت نور زیاد نیز سبب زرد شدن برگها و از بین رفتن گیاه خواهد شد. بنابراین اگر خانه ی شما نور کمی دریافت می‌کند، حتما در ماههای گرم سال هاورتیا را برای مدت 1 الی 2 هفته در بیرون نگه دارید تا نیاز نوری خود را دریافت کند. استفاده از چراغهای فلوئورسنت نیز می‌تواند نور مورد نیاز آن را تامین کند.


آبیاری:
برای تامین نیاز آبی این کاکتوس بهتر است در فصول رشد آن ( بهار و پاییز ) آبیاری بیشتری انجام دهید مانند هفته ای 2 بار آبیاری. البته باید در نظر داشته باشید که این عدد به دمای اتاق، نور و … بستگی دارد و حتما قبل از آبیاری از خشک بودن خاک مطمئن شوید. در تابستان نیز به دلیل گرم بودن هوا و نداشتن رشد زیاد بهتر است آبیاری را کاهش دهید و قبل از آبیاری حتما خاک را چک کنید که کامل خشک شده باشد. البته ممکن است تابستان در منطقه ی سکونت شما دارای هوای سرد باشد که در اینصورت می‌توانید به همان صورت قبل آبیاری کنید. بهترین راه برای آبیاری کاکتوس و ساکولنت این است که گلدان آنها از زهکشی خوبی برخوردار باشد تا آب اضافی از آن خارج شده و به کاکتوس آسیبی نرساند.


رطوبت:
این کاکتوس و خانواده آن همگی به رطوبت زیادی نیاز ندارند و همان رطوبت نسبی محیط برای رشد آنها کافیست.


خاک:
به طور کلی خاکی سبک با زهکش بالا که آب اضافی را از خود عبور بدهد برای این کاکتوس مناسب است. برای مثال خاک کاکتوس و یا ترکیبی از خاکبرگ، خاک رس، ماسه و سنگریزه  برای هاورتیا مناسب است.


کود دهی:
بهتر است در طی فصول رشد یعنی بهار و پاییز با کود مایع به مقدار 2 گرم در لیتر هر 4 هفته یکبار تغذیه کنید. همچنین می‌توانید از کودهای 3 بیست و یا کود مخصوص کاکتوس نیز برای کوددهی به هاورتیا استفاده کنید.


دما:
به دلیل بودن در زادگاهی گرم به سرما حساس است و حداقل دمایی که می‌تواند تحمل کند 6 درجه سانتی گراد است و در صورت بودن در سرمای شدید ممکن است خشک شود. بهتر است در زمستان هاورتیا را در جای خنک قرار دهید تا به خواب زمستانی برود.


تعویض گلدان:
هاورتیا در صورت دریافت نور غیر مستقیم زیاد، رشد متوسطی دارد و هر 1 الی 2 سال یکبار در صورت دلخواه می‌توانید گلدان آن را تعویض کرده و پاجوش های آن را جدا کنید. البته باید بدانید که این کاکتوس به تعویض گلدان سالیانه حساس نیست و ممکن است سالها با همان گلدان خود سر کند.